Mikaelskoret

Nyheter fra Mikaelskoret

Korkafé 12. mars utsettes!

Pga. coronaviruset utsetter vi korkaféen. Vi kommer tilbake med ny dato etter hvert. Korøvelse i kveld (11. mars) er også avlyst.

Oppstart vårsemester onsdag 8. januar - VELKOMMEN!

Sola står på himmelen litt lengre hver dag, tid for å starte vårsemesteret med sang! Mikaelskoret ønsker dere et musikalsk og godt nytt år, og inviterer alle som har lyst til å synge på øvelse dette vårsemesteret. Vi øver på Koppang Barneskolen fom. onsdag 8. januar kl. 18-21. Dette semesteret skal vi bl.a. øve på sanger til en korkafé og til landsfestivalen for kor i Trondheim (https://kor.no/aktiviteter/lf2020), og vi jobber med å få samarbeidet med andre lag. Ta sjansen og blir med, hjertelig velkommen!!! 

COLOURBOX6880550 sol synger

Bilde: Colourbox 6880550

Julestemning med Mikaelskoret

Det nærmer seg jul, og dermed blir det tid til fin julemusikk! Mikaelskoret finnes både på:

Storelgens Julemarked (Facebook Storelgens Julemarked og Arrangementside Facebook) lørdag 14. desember på Stor-Elvdal Hotell, Koppang (kl. 11-16) hvor vi synger rundt kl. 12

og

på den årlige "Vi synger og spiller julen inn" til Stor-Elvdal Kommune (Facebook Vi synger og spiller julen inn) søndag 15. desember kl. 18 på Storstua Koppang.

Vel møtt! 

Mikaelskoret ønsker alle en gledelig og musikalsk jul, og ønsker alle som er glad i å synge velkommen i det nye året!
Kom og vær med på øvelsen, onsdager kl. 18-21 på Koppang Barneskolen.

COLOURBOX31416699 Merry Christmas

Bilde: Colourbox 31416699

Hyggetreff på Granheim 11. desember - vel møtt!

Diakoni i Stor-Elvdal, i samarbeid met Fram / Koppang og Mikaelskoret, organiserer en hyggekveld med julestemning på Granheim - Koppang. Mikaelskoret står for sang, og ønsker alle som har lyst til julesang, kaffe & kaker, julefortelling og allsang hjertelig velkommen!

Onsdag 11. desember kl, 17 i kaffestua på Granheim

Hyggetreff Granheim 11 desember 2019

Oppstart høst 2019 - vel møtt!!!

Mikaelskoret på Koppang starter opp høstsemesteret onsdag 21. august. Vi er en glad gjeng i flere aldre, og både menn og damer ønskes hjertelig velkommen! Vi øver for tiden på sanger med nordnorsk tema samt at vi skal bl.a. til Røros Korvaka i november og Landsfestival for kor i Trondheim juni 2020. Øvinger foregår på onsdager kl. 18-21 på barneskolen på Koppang. Vel møtt!