Mikaelskoret

Nyheter fra Mikaelskoret

Alle Tiders Musikal - konsert 10. og 11. mars

Alle Tiders Musikal def

Billettsalg ved Stor-Elvdal Bibliotek, i døra, og på nett: https://ebillett.no/storstuakoppang

Denne kvelden bys det på perler på ei snor - noen udødelige musikalslagere som “alle kjenner” og noen ukjente men ikke mindre rørende vakre musikalsanger. Prosjektet tar utgangspunkt i musikaler gjennom tidene - derav navnet “Alle Tiders Musikal”. Vi spenner fra tidlige musikaler som Sound of Music, Spellemann på Taket og Cabaret, via Jesus Christ Superstar, Evita, Operafantomet, Les Miserables og Chess, til helt nye musikaler som Beetlejuice, Jagged Little Pill, Matilda og Ylva.

Vi fikk sett sammen et fint og engasjert kor, med Mikaelskoret, sangere fra Corvus Corax og Koppang Mandskor, og flere andre korsangere fra Stor-Elvdal, samt et orkester bestående av et solid knippe svært dyktige og erfarne halv- og helprofesjonelle musikere. Det hele toppes med flere dyktige solister. Se liste nedenfor med oversikt over solister og orkersteret.

231 Productions AS står for produksjonen; musikalsk innstudering og ledelse, arrangering og komponering, scenografi, regi og koreografi, sangpedagogikk, lys- og scenedesign, direksjon og orkesterledelse.

Altså, dette blir en alle tiders opplevelse for alle som er glad i musikalmusikk!

 

Solister:

Oda Isabella Smit Ødegaard (profesjonell musikalartist) - Sopran

Christer André Møller (erfaren konsertsolist) - Tenor

Peder Myrbakken (profesjonell musikalartist - Tenor

Vivi Kristin Johansen (korsolist) - Sopran

Kari Myrbakken (korsolist) - Sopran

Gunn Myrbakken Rye Berg (korsolist) - Sopran

Thor Skjæret (korsolist) - Tenor

Torbjørg Hem (korsolist) -  Alt

Monika Martinsen (korsolist) - Alt

Odd Arild Martinsen (korsolist) - Tenor

Tor Storm Nilsen (korsolist) - Bass

Monica Skjæret (korsolist) - Sopran

 

Orkesteret:

Jan Tore Myrbakken - Kapellmester & Keyboards

Svein Johanessen - Trombone

Peder Myrbakken - Piano

Astrid Hem Grøndalen - Cello

Gro Østbø - Fløyte

Lillian Vardenær - Klarinett

Magnus Fjellberg Danielsen - Gitar & Mandolin

Sarah A.V. Johnston - Fiolin

Stein O. Undset - Slagverk

Thor Kjølhamar - Trompet

Tore S. Kristiansen – El. bassgitar

 

 

 

 

Billettsalg har startet til Alle Tiders Musikal!

På jakt etter siste julegave(ne)? Kast deg på et alle tiders gave!!! Billettsalg til Alle Tiders Musikal 🎶 har nå startet, og billetter fås enkelt kjøpt på nett (se lenker nedenfor), uten siste-julegave-jakt-stress 🎁🎅🎄
 
Fredag 10. mars 2023 kl. 19 (Storstua, Koppang): 
 
Lørdag 11. mars 2023 kl. 18 (Storstua, Koppang):
 
Plakat billett til FB

Støtt innsamlingen vår til "Alle Tiders Musikal"!

Mikaelskoret og støttespillere arrangerer festforestillingen "Alle Tiders Musikal", som fremføres 10. og 11. mars 2023 i Storstua, Koppang! For å få dette til har vi satt opp en Spleis (via Sparebank 1) for å samle inn penger (https://spleis.no/project/300344).
I forestillingen "Alle Tiders Musikal" bys det på perler på ei snor - noen udødelige slagere som “alle kjenner” og noen ukjente men ikke mindre rørende vakre musikalsanger. Prosjektet tar utgangspunkt i musikaler gjennom tidene - derav navnet “Alle Tiders Musikal”. Men vi velger også å tolke inn den andre betydningen, dette blir nemlig alle tiders!
Prosjektet arrangeres av Mikaelskoret og støttespillere, og produseres av 231 Productions AS. Vi fikk sett sammen et fint kor (med Mikaelskoret og flere andre sangere fra bl.a. korene Koppang Mandskor og Corvus Corax), og et orkester bestående av et solid knippe svært dyktige og erfarne halv- og helprofesjonelle musikere samt flere dyktige solister.
Selv om dette prosjektet er tuftet på mye frivillig innsats er en del utgifter uunngåelig. Vi håper derfor å få din støtte slik at vi får gjennomført denne alle tiders forestillingen på best mulig måte! Mer info finnes på vår Spleis: https://spleis.no/project/300344
Spleis er et digitalt innsamlingsplatform via Sparebank 1.
 
 
Zon

Øvelse på julesang og musikallåter på gang!

Ved vinterens første snøfall står, ved siden av julesanger, musikallåter til "Alle tiders musikal" på øvelsesplanen. Fremføring av dette prosjektet blir i starten av mars 2023 (sammen med flere andre sangere, solister og orkester). Ikke gå glipp av det 😀🎼

Koroppstart onsdag 17. august!

Etter en velfortjent sommer ønsker vi alle hjertelig velkommen til koroppstart: onsdager kl. 18 - 21 på den gamle VGS på Koppang.
Velkommen skal dere være! 🎼🌞