Mikaelskoret

Nyheter fra Mikaelskoret

God påske!

Grunnet påske og corona tiltak øver vi ikke før vi er en god stykke på vei i april. Neste øvelse blir 14. april, med forbehold om endring ifm. corona.

20210329 God påske fra Mikaelskoret

Vi starter forsiktig opp

Pga. corona er det fortsatt mye usikkerhet ang. korøvelser, situasjonen kan endre seg raskt. Men onsdag 24. februar kunne vi da endelig gjennomføre årets første øvelsen, selvsagt etter gjeldende smitteverntiltak. Dette i samråd med Stor-Elvdal Kulturråd, kommunens kriseledelse og kommunens smittevernlege. Vi er kjempe glade for å ha kommet i gang igjen! Vi øver som vanlig på onsdager kl. 18 - 21 på Storstua.

Oppstart utsettes til 20. januar

Med ønske om et godt nyttår vil vi gjerne informere at, pga. de nye corona-restriksjoner, korens oppstart er utsatt til onsdag 20. januar 2021 (med forbehold om endringer - nye restriksjoner). Hold dere friske og vi ses!

God jul og velkommen i 2021!

Mikaelskoret ønsker alle en kjempe koselig juletid, og ønskes alle sangglade sjeler hjertelig velkommen etter nyttår! Vi starter opp onsdag 6. januar 2021 kl. 18 på Storstua 🎶☃️🎅

 

20201216 Juleavslutning Tunet 2 ny

Øvelser er i gang igjen - litt av og på ifm. korona

Mikaelskoret Stor-Elvdal har startet opp igjen med øvelser, på onsdager kl. 18 på Storstua. Det er litt av og på ifm. korona-situasjonen i kommunen, så hvis du har lyst til å være med gjerne send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å være sikker at vi kan ta deg imot. I dag har vi avlyst øvelsen for sikkerhetsskyld, vi håper å møtes neste uke igjen! 🎶🍄🍁😃