Mikaelskoret

Nyheter fra Mikaelskoret

NRK sommertog på Koppang!

Mikaelskoret avsluttet vår sesongen med en trivelig konsert på Storstua den 17. juni, etterfølgt av en hyggelig festkveld sammen med Rendalen blandetkor. Deretter ble det sommerferie, men ikke før NRK sommertog stoppet på Koppang stasjon. Det var kjempe hyggelig å stå og synge sammen med Koppang Mandskor. Dessverre ble ikke "Gi meg tog" plukket opp av NRK, men var vi kun på skjermen med bild og lyd når vi var forsangere til "Ja, vi elsker dette landet" sammen med Koppang Mandskor. Men det viktigste var at vi hadde det trivelig med hverandre og alle de andre som møtte opp på Koppang stasjon. Takk for innsatsen dere snille korsangere våre!
 
Lenken til hele sendingen - Koppang: https://tv.nrk.no/serie/sommertoget-minutt-for-minutt/ENRK60001717/19-07-2017#del=1&t=1h36m19s (her ser man oss når vi svinger med Gi meg tog, men egentlig ingen lyd)
 
Lenken til forkortede utsending - Koppang: https://tv.nrk.no/serie/sommertoget-minutt-for-minutt/ENRK02071917/19-07-2017#t=14m2s (her vises rett og slett ingenting av Gi meg tog. Selv om smaking elghakk var rett foran oss ble det ikke tatt med noen lyd dessverre)