Mikaelskoret

Nyheter fra Mikaelskoret

Mikaelskoret søker ny dirigent!

Er du vår nye dirigent? Herunder ligger utlysningsteksten, gjerne ta kontakt dersom du er interessert. Vi gleder oss!

Mikaelskoret, som er tilknyttet Norges korforbund Hedmark, teller rundt 25 medlemmer og medlemstallet har vært stabilt de siste årene. Det er stor spredning i alder og korerfaring. Koret fylte 40 år i fjor og noen medlemmer har vært med alle årene mens andre begynte i løpet av de siste årene. Felles for alle er gleden ved å synge i kor med det sosiale og de flotte reisene og opplevelsene det følger med seg.

Mikaelskoret øver en kveld i uken (2,5 – 3 timer) og følger skoleåret. Koret synger de fleste sjangre og har vært med i mange prosjekter både alene og med andre kor, korps, musikere og dirigenter. Koret prøver å ha seminar med innleide instruktører en til to ganger i året for å få nye impulser. Mer informasjon om Mikaelskoret får du på denne nettsiden, bl.a. under "nyheter".

Korets ønske er å få en dirigent som kan være med oss og utvikle koret videre. I tillegg ønsker koret seg en dirigent med korfaglig bakgrunn som leder koret mot felles mål og visjoner. Vedkommende må ønske å videreutvikle koret, men samtidig være raus med humoristisk sans. Vedkommende må ha gode evner til kommunikasjon og samarbeid.

Arbeidsbetingelser avtales, og vil være i henhold til anbefalinger fra Norges Korforbund og Musikernes fellesorganisasjon.

Koret har en god organisasjonskultur, engasjerte og dyktige korsangere, et sosialt miljø med mye humor. Koret er med på stevner, kortreff og arrangerer egne korturer.

Har du lyst til å bli vår nye musikalske leder? Gjerne tar kontakt med Marieke Gonlag-Schrijvers (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 90 100 805).

Svarfrist: 20. november 2017.