Mikaelskoret

Personvernerklæring

Hvem vi er

Mikaelskoret.no er hjemmeside for Mikaelskoret, et blandakor fra Koppang i Stor-Elvdal kommune. Les mer på vår hjemmeside om klubben og våre aktiviteter. Vår nettstedsadresse er: https://mikaelskoret.no/

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Mikaelskoret.no samler inn opplysninger om din bruk av vår nettside for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Vi videresender ikke personinformasjon til tredjepart, utenom det som er beskrevet under «Informasjonskapsler» og «Innebygd innhold fra andre nettsteder.

Kommentarer

Vi tillater ikke besøkende å legg inn kommentarer på vårt nettsted.

Kontaktskjemaer

Når du kontakter oss via e-postadressene publisert på «Kontakt oss» vil vi kun avvende din e-postadresse til eventuelt å svare på din henvendelse. Forutsatt at e-post er et egnet format for å svare på din henvendelse. Alle henvendelser bil besvart på det formatet som er best egnet i hvert enkelt tilfelle.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Mikaelskoret.no anvender informasjonskapsler for at du skal få en bedre brukeropplevelse av nettsiden. Se egen funksjon på hjemmesiden for godkjenning og sletting av vår bruk av informasjonskapsler

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Når du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter kort tid.

Hjemmesiden gjør bruk av ekstra moduler levert av andre leverandører for å tilby ønsket funksjonalitet. Gjennom å bruke vår nettside vil noen av disse leverandørene kunne installere anonyme informasjonskapsler i din nettleser og vil kunne sende deres egne informasjonskapsler til brukeren sin fil med informasjonskapsler. Noen av disse tjenestene inkluderer, men er ikke begrenset til: Google, Facebook, Twitter, Adroll, MailChimp, Sucuri, Intercom og andre sosiale nettjenester, reklamebyråer, brannmurer, analysefirmaer og tjenesteleverandører. Disse tjenestene kan igjen på sin side samle og bruke anonyme identifikatorer som f.eks IP-adresser, HTTP Referrer, unike maskinidentiteter og andre ikke-personidentifiserbar informasjon og serverlogger.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler, knapp /"likes" for sosiale medier osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.
Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse og logger

Vi bruker Cpanel sine standard analyseverktøy på vårt nettsted. Dette er verktøy med åpen kildekode (GPL) og er installert på en egen server hos driftsleverandøren. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra Mikaelskoret til andre aktører.

IP-adressen til besøkende, elektronisk ID for innloggede brukere, brukernavnet tilhørende innloggingsforsøk blir rutinemessig lagret i logg for å kunne avdekke ondsinnet aktivitet og for å kunne beskytte nettsiden mot angrep utenfra. Eksempler på hva som blir lagret i logg er antall innlogginger, utlogginger, forespørsler om mistenkelige nettadresser, endringer av innhold på nettsidene og passordendringer. Disse opplysningene blir beholdt i 60 dager.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Mikaelskoret.no blir driftet i webhotell hos ProISP. Data blir behandlet i henhold til personvernerklæring og databehandleravtale hos ProISP. Mikaelskoret.no deler ikke personopplysninger med andre parter, ut over at ProISP og deres underleverandører kan ha tilgang til opplysninger som en del av driften av webhotellet. Se tjenesteavtalen til Pro ISP.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstede, lagres det personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Nettstedets administratorer kan se og redigere denne informasjonen om brukeren anmoder om dette. Opplysningene oppbevares så lenge brukeren skal ha tilgang til nettsiden. Deretter slettes alle opplysninger om deg som bruker.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Din kontaktinformasjon

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Mikaelskoret.no har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i mikaelskoret.no har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger vinjevegen.info ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert.

Kontaktinformasjon

  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Se hjemmesiden for ytterligere kontaktinformasjon:
  • https://mikaelskoret.no/index.php/kontakt-oss

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Nettsiden er kryptert som et tiltak for å beskytte opplysningene du legger igjen om din bruk av våre nettsider.
ProISP har automatiserte rutiner som beskytter og sjekker nettsidenes sikkerhetsnivå.

Våre rutiner for datalekkasjer

Skulle det skje at persondata kommer på avveie vil vi varsle dem som er berørt og ellers forholde oss til gjeldene lovverk på området.